Njoftim

Ditën e marte më datë 11.12.2018, ora 11.30, do të gjykohet në seancë publike çështja (JR) nr.09/2018, datë 19.07.2018 që ...
Lexo më tepër

Njoftim vendimi

Trupa gjykuese e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, kryesuar nga Ina Rama, relatore  Natasha Mulaj dhe anëtarë Albana Shtylla, Ardian Hajdari dhe Luan Daci, sot, më datë 19.11.2018, shqyrtoi ...
Lexo më tepër

Njoftim

Kolegji i Posaçëm i Apelimit zhvilloi sot, më datë 16 nëntor 2018, seancën gjyqësore publike të radhës për çështjen (JR) ...
Lexo më tepër

Njoftime

Në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit është regjistruar çështja (JR) nr.34/2018, datë 13.11.2018 që i përket ankimit të Komisionerit Publik ...
Lexo më tepër

Njoftim

Në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit është regjistruar çështja (JR) nr.33/2018, datë 12.11.2018 që i përket ankimit të Komisionerit Publik ...
Lexo më tepër

Njoftim

Në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit është regjistruar çështja (JR) nr.32/2018, datë 12.11.2018 që i përket ankimit të subjektit të ...
Lexo më tepër
Loading...